z włoskimi pierożkami tortellini romagnoli 350 ml
z parmazanem i grzankami 350 ml
z grzankami i serem 350 ml
pomidor, ogórek zielony, papryka, sałata, cebula, oliwki, ser feta
sałata rzymska z płatkami parmezanu, grillowaną piersią z kurczaka dressingiem Caesar i grzankami
mieszana sałata z grzankami, kozim serem, gruszką i prażonymi orzechami
pakowana w aluminiową foremkę gotowe do zapieczenia w piecu
pakowane w aluminiową foremkę gotowe do zapieczenia w piecu
pakowane w aluminiową foremkę gotowe do zapieczenia w piecu
truflowa emulsja pakowana osobno porcja 6 sztuk
z sosem demi glace’ pakowana w workach próżniowych do odgrzania w worku w wodzie ( 15 minut ) i krótkim zapieczeniu w piecu ( 5 min 180 stopni ), plus sos osobno
150 g plus 80 g grzyby plus 80 g sos Pakowana w workach próżniowych odgrzewać w wodzie 10 min – po wyciągnięciu pokroić na plastry ułożyć na borowikach i polać podgrzanym sosem (sos pakowany osobno)
pierś z kostką pakowana próżniowo do odgrzania w wodzie 10 minut plus sos osobno
z sosem demi glace z złotymi kluseczkami i buraczkami na gorąco,
pakowana w workach próżniowych do odgrzania w worku w wodzie ( 15 minut ). Podawać po krótkim zapieczeniu w piecu ( 5 min 200 stopni ), plus sos osobno
Pakowana w workach próżniowych odgrzewać w worku, w wodzie 10 min – po wyciągnięciu pokroić na plastry ułożyć na borowikach i polać podgrzanym sosem (sos pakowany osobno)
pakowana w workach próżniowych, odgrzewać w worku w wodzie 10 min, a następnie włożyć na chwilę do garnka z gorącym sosem
do odgrzania w wodzie
do odgrzania w wodzie
(koperek, masło klarowane pakowane osobno)
sos malinowy osobno
sos malinowy osobno